Grup teatral 7+2
No és tan fàcil

No és tan fàcil

Agost 2010

Qui no ha deixat volgut deixar mai la seva parella? Qui no s'ha preguntat quina és la millor manera per quedar com un "rei"? Fer una copa darrera una altra ajudarà a Quique a inspirar-se per a fer-ho...

trajectòria
No em toquis la Flor
No em toquis la Flor
Agost 2009

En un viatge de negocis a Suècia, l'Hilari es troba compromès a dormir amb la dona del seu client i descendent d'esquimals, Carl Thullin, per tal de no menysprear la seva hospitalitat.La cosa es complica quan el suec ve cap a Catalunya. Hilari tem que li haurà de tornar favor per favor i ajudat pel seu amic Olimpi tramen un pla per fer content a Carl sense que la dignitat de la seva dona, Flor, es vegi afectada. Una sèrie d'indiscrecions, mals entesos i l'escarment que prepara Flor pel seu marit ens faran passar una estona d'allò més entretinguda.

La importancia de ser Frank
La importancia de ser Frank
Agost 2008

Dos personatges, Algernon Moncrieff i John Worthing, s' amaguen sota el mateix personatge inexistent, Frank Worthing, per aconseguir dur una vida respectable de cara a l' alta societat a la que pertanyen, en especial Cecily, de qui John n'és tutor. La cosa es complica i de quina manera quan la jove de qui està enamorat li fa saber que només es casarà amb un home que es digui John. Li confessarà la veritat?

El dret d'escollir

El dret d'escollir

Desembre 2007

Quan la vida deixa de ser vida, quan la mort es torna un fet diferencial, quan algú vol decidir el seu futur i els altres no el deixen, només s' alça un crit amb una veu que diu: "Deixeu-me escollir si us plau, és la meva vida!"

Amnèssia amb regalèssia
Amnèssia amb regalèssia
Agost 2007

En una sala d'espera hospitalària desbordant de nervis, malentesos i situacions còmiques: un pacient desmemoriat i la seva patidora esposa, un doctor que no surt de la seva sorpresa, la sogra celestina que no sap què fer amb el seu incorregible i solter fill, una infermera massa sexy , els germans que no paren de barallar-se i fins i tot uns inesperats parents arribats del país de les ranxeres.

Un mort sobre l'asfalt
Un mort sobre l'asfalt
Desembre 2006

Aquesta és una obra de lluites, d'esperances perdudes, de somnis trencats, d'amors malmesos... L'amor més pur i incondicional d'una mare, l'amor passional i entregat d'una dona, l'amor ingenu i rialler d'una germana i l'amor fraternal i silenciós d'un germà... però per desgràcia, la vida no és de color rosa i, a voltes, ni l'amor absolut és capaç de salvar allò que ja és perdut de mena...

Necessito una infermera

Necessito una infermera

Agost 2006

Tenim una consulta privada a Pedralbes, tenim uns pacients molt especials, tenim una filla molt molt "pija", tenim una esposa extremadament gelosa, tenim un psiquiatra amb els dits molt llargs i no tenim infermera... Voleu més problemes?

Això no és vida

Això no és vida

Agost 2005

Un reflex divertit de 5 estats d'ànim que són freqüents en la nostra societat: l'estrés, la imatge corporal, la ingenuïtat, la depressió i l'agressió, representats per uns personatges molt especials que ens expliquen la seva vida. Totes molt diferents i potser per això es troben en un mateix indret i plantejament.

A l'armari i al llit al primer crit

A l'armari i al llit al primer crit

Agost 2004

L'Humbert es prepara per pasar una agradable vetllada amb una amiga en un pis que li han deixat. Però el que no s'espera és que la nit acabarà sent molt llarga i que tindrà més d'una sorpresa.

Altres obres realitzades

La llegenda de Sant Jordi

Abril 2005

En motiu del nostre 5è aniversari vam representar la llegenda de Sant Jordi per als més menuts.

El meu veí és un barrut

Agost 2003

L' Armand és un noi jove, dinàmic, amb molta cara i se les inventa totes per conquistar la dona dels seu somnis. Per aconseguir el seu propòsit atabalarà molt a la seva germana, però no tot serà tant fàcil com ell es pensa perquè es trobarà amb amors de joventut, contrincants al seu amor,etc... Tot això farà que la seva conquesta agafi camins diversos i inimaginables.

Casats per amor a la pasta

Agost 2002

La Tina és una dona benestant que fa un any que ha enviudat i que comença a tenir problemes econòmics. La millor solució podria ser el casament d'alguna de les seves tres filles, però no es pot ni imaginar que qui acabarà casant-se serà ella i no pas amb la persona idònia...

Deixa'm l'home Cisqueta

Agost 2001

Josep i Enriqueta són un matrimoni que té molts deutes i gràcies a l'Enriqueta, la dispesera, Josep es troba amb la seva germana Xarito, a qui creia no veure mai més. Aquesta els ajuda a sortir del mal pas que estan travessant.

Entre Bambolines

Entre Bambolines

Si ens voleu conèixer una mica més, tot seguit us presentem un recull de fotografies de tot el que es cou entre els vestidors de 7+2.